Yllka Gashi i Fatmir Spahiun kanë vite të tëra shoqëri.

Yllka Gashi i Fatmir Spahiun kanë vite të tëra shoqëri. I bashkon i njëjti profesion i aktrimit dhe kjo ka bërë që ata të vazhdojnë edhe të njëjtën rrugë suksesi në këtë profesion, përcjell ORAvip. Te dy shumë të njohur për publikun, njëri në serialin vendor ‘Kafeneja Jonë’ e tjetri te ‘Familja Moderne’, ata për shumë kohë ishin prezentë në shumë familje kosovare. ‘Zana’ e ka publikuar një fotografi të ‘Okit’ kur ishte i ri dhe pamja e tij me të vërtetë është për t’u befasuar. Ja sa i hollë…

Read More